Mealhero

Wel gezond eten maar niet lang in de keuken willen staan?

De maaltijdbox van Mealhero bevat vriesvers gerechten die bereidt worden in een slimme stomer. Het eten is vers ingevroren en niet voorgebakken. De stomer scant de labeltjes die bij het eten hoort en bepaalt hoelang elk gerecht gestoomd dient te worden. Ondertussen wacht jij gewoon af wanneer het eten klaar is. Ideaal als je een verantwoorde maaltijd wilt maar geen zin hebt om zelf te koken.

Hoe werkt het?
Bij Mealhero kan je kiezen uit honderden ingrediënten waaruit een gezonde maaltijd samengesteld kan worden. De slimme stomer staat in contact met de app op je mobiel en kan je suggesties voorstellen met de ingrediënten die je al in huis hebt. Zit er een product in wat je liever niet eet dan kan je dit eenvoudig vervangen door iets wat je wel lekker vindt. Je zit niet vast aan een bepaald weekmenu. De slimme stomer werkt overigens ook zonder het internet. Wifi is een handig hulpmiddel.

Mealhero is ideaal als je wel gezond wilt eten maar niet lang in de keuken wilt staan. Er is keus uit 40 verschillende vriesvers maaltijden vrij van bewaarmiddelen. Het voedsel is dus niet voorgebakken maar vers diepgevroren. Het wordt bereid in een slimme stomer die verbonden is met het internet. De ingrediënten van je maaltijd hebben een labeltje. De slimme stomer scant deze en weet hierdoor hoelang een gerecht gestoomd moet worden. In de app staan alle ingrediënten, allergenen en voedingswaarden van je maaltijd. De meeste klanten kiezen voor een bezorging van 1x per maand.