Kortingscode

Bijna alle aanbieders van maaltijdboxen werken met een kortingscode. Op de eerste boxen krijg je korting die kan oplopen tot €45. Een mooi moment om eens kennis te maken met een bepaalde aanbieder. De aanbieders werken met flexibele lidmaatschappen die wekelijks aangepast, gepauzeerd of gestopt kunnen worden.

HelloFresh


HelloFresh is de bekendste maaltijdbox in België. Bespaar in totaal €45 uit op je eerste 3 boxen inclusief gratis bezorging van je eerste box.

Mealhero kortingscode

Ontdek de kookrevolutie
Mealhero kortingscode: nieuwe klanten ontvangen 3 x €15 (€45 totaal). De vriesvers maaltijden zonder bewaarmiddelen worden bereid met een slimme stomer die 3 compartimenten heeft en online in verbinding staat met een app. Scan het eten, plaats het in de stomer en wacht tot het gereed is. In de app van Mealhero vind je alle informatie over je menu.

Familiebox

de familiebox korting
De standaard prijs voor 4 maaltijden per week voor twee personen is €52,50 (€6,50 per portie). Nieuwe klanten kunnen op de eerste bestellingen 40% korting ontvangen. Dit maakt het aantrekkelijk om de Familiebox eens uit te proberen.

Versh

Versh
Bij Versh is de kortingscode 40% op de eerste box. De boxprijs met 3 maaltijden voor twee personen kost dan slechts €19,50.

Marley Spoon

kortingscode marley spoon
Nieuwe klanten van Marley Spoon kunnen tot €45 korting ontvangen. Na ontvangst van je eerste foodbox kan je bepalen of je meer bestellingen wilt ontvangen. In de app kun je alle informatie over de recepten vinden en je bestellingen aanpassen.

Foodbag

Sana box - Kortingscode eerstefoodbag
Foodbag heeft een kortingscode van €15 op de eerste Sana maaltijdenbox. Sana is een gezonde kookstijl waarbij groenten centraal staan.